Hirdetés

Peter Capaldi otthagyja a Doctor Who-t

|

A tizenkettedik Doctor megformálója tegnap este jelentette be, hogy kiszáll a sorozatból.

Hirdetés

Peter Capaldi idén ölti magára utoljára a tizenkettedik Doctor szerepét a Ki vagy, doki? (Doctor Who) című sorozatban. Capaldi mindezt tegnap este jelentette be, a BBC Radio 2-ben, egy interjú során.

Hirdetés

Talán nem is volt ez olyan nagy meglepetés, hiszen a soron következő szezon már a harmadik Peter Capaldival - és a 2005-ben újjáélesztett sorozatban még egyik Doctor sem töltött el ennél több időt. Peter Capaldi előtt az új érában Christopher Eccleston, David Tennant, Matt Smith, valamint a sorozat 50. évfordulós ünnepi epizódjában a napokban elhunyt Sir John Hurt öltötte magára a Doctor szerepét.

A rádióinterjú során Capaldi úgy fogalmazott, hogy szomorú a távozása miatt, hiszen nagyon szereti a Doctor Who-t, de itt az ideje, hogy tovább lépjen.

Peter Capaldi nem az egyetlen, aki otthagyja a sorozatot, hiszen a showrunner Steven Moffat is távozik a tizedik évaddal, Chris Chibnall (Broadchurch) részére átadva a stafétát. Capaldi utolsó szezonját április 10-én kezdi sugározni a BBC, ahol Bill nevű új útitárssal (Pearl Mackie) kalandozik majd téren és időn át. Azt pedig, hogy vajon ki lesz a tizenharmadik Doctor, még nem tudni…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.