Hirdetés

Pörgős új előzetest kapott a Sólyomszem-sorozat

|

Már nincs messze a premier.

Hirdetés

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy berobbanjon a Marvel közvetkező nagy sorozatos dobása, a Jeremy Renner és Hailee Steinfeld főszereplésével készült Sólyomszem, hiszen a debütálás Hálaadás előtt egy nappal esedékes. Ezt pedig igyekszik a rajongók eszében tartani a stúdió, ezúttal egy vadonatúj előzetes képében.

Hirdetés

A történet a híres Fraction-féle történetszálat veszi majd alapul, melyben a kissé halláskárosult Clint Barton igyekszik családjával tölteni minden idejét, ám a Roninként töltött múltja a Végtelen háború és a Végjáték eseményei között rövidesen utoléri, mikor valaki ugyanabban a jelmezben kezd el borsot törni a bűnbandák orra alá. Ez a valaki pedig nem más, mint a fiatal Kate Bishop, akit Clint kénytelen felkarolni, hogy közösen pontot tegyenek Sólyomszem korábbi ügyeinek végére - mindezt pedig ünnepi karácsonyi hangulatban.

A Sólyomszem dupla epizóddal indul útjára november 24-én a Disney+ kínálatában, további szerepben pedig feltűnik még Florence Pugh, Vera Farmiga, Fra Fee, Alaqua Cox, Tony Dalton, Zahn McClarnon, és Brian d'Arcy James.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.