Hirdetés

Premierdátumot kapott a Trónok harca spin-off, a Sárkányok háza

|

Egy rakat karakterfotó is érkezett a Trónok harca előzménysorozatához.

Hirdetés

A tavaly októberi rövidke kis kedvcsináló óta nem igazán hallottunk a Trónok harca első spinoff-sorozata, a Sárkányok háza tája felől, a mai nappal azonban végre megtörte a csendet a Warner. A stúdió ugyanis egy rakat karakterfotóval karöltve nemrég leleplezte a széria elstartolásának pontos időpontját, amelyet az HBO Max közelmúltbéli rajtjának köszönhetően mi is azonnal élvezhetünk majd. 

Hirdetés

Eszerint a Sárkányok háza széria 2022. augusztus 22-én (Amerikában már 21-én) startol el, amely 200 évvel játszódik majd a Trónok harca eseményei előtt, és a Targaryen-ház felemelkedését, illetve bukását követhetjük majd figyelemmel olyan karakterek szemszögéből, mint Daemon Targaryen herceg (Matt Smith), Rhaenyra Targaryen hercegnő (Emma D'Arcy), Lord Corlys Velaryon, vagy más néven A Tengeri Kígyó (Steve Toussaint), valamint Alicent és Otto Hightower (Olivia Cooke és Rhys Ifans).

A plakátok mellé pedig hivatalos karakterleírásokat is kaptunk az HBO Magyarország jóvoltából:

Paddy Considine, mint Viserys Targaryen király, akit Westeros urai választottak meg az Öreg Király, Jaehaerys Targaryen utódjául a harrenhali Nagytanács ülésén. A melegszívű, kedves és tisztességes Viserys csak nagyapja örökségét szeretné továbbvinni, de a jó emberekből nem feltétlenül lesz nagyszerű király.

Matt Smith, mint Daemon Targaryen herceg, Viserys király öccse, trónörökös. A páratlan harcos és sárkánylovas Daemoné a sárkány igazi vére. De azt mondják, amikor egy Targaryen megszületik, az istenek feldobnak egy pénzérmét…

Rhys Ifans, mint Otto Hightower. A Király Segítőjeként Ser Otto lojálisan és hűségesen szolgálja uralkodóját és birodalmát. A Segítő szerint a legnagyobb veszélyt a birodalomra a király fivére, Daemon és annak trónörökösi pozíciója jelenti.

Olivia Cooke, mint Alicent Hightower, Otto Hightower lánya, a Király Segítője és a legszemrevalóbb nő a Hét Királyságban. A Vörös Toronyban nevelkedett, közel a királyhoz és annak legbelső köréhez; udvarhölgyhöz méltó kecsesség és éles politikai meglátások jellemzik.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Emma D'Arcy, mint: Rhaenyra Targaryen hercegnő, a király elsőszülött gyermeke. Sárkánylovas, akinek tiszta valyriai vér csörgedezik az ereiben. Sokan azt gondolnák, hogy Rhaenyrának már akkor megvolt mindene, amikor a világra jött… csak éppen nem született férfinak.

Steve Toussaint, mint Corlys Velaryon nagyúr, a "Tengeri Kígyó". A Velaryon-ház ura, valyriai vérvonala egyidős a Targaryen-házzal. Corlys nagyúr, a "Tengeri Kígyó", Westeros történetének leghíresebb tengeri kalandora a legnagyobb hatalmú házak közé emelte saját nemzetségét, amely még a Lannister-háznál is gazdagabbá vált, és amely a világ legnagyobb tengeri flottáját tudhatja magáénak.

Eve Best, mint Rhaenys Targaryen hercegnő, sárkánylovas és Lord Corlys Velaryon felesége. A "Sosemvolt Királynőt" a Nagytanács dobta félre mint trónörököst, mert a birodalom az unokatestvérét, Viseryst részesítette előnyben pusztán azért, mert férfi.

Fabien Frankel, mint a dorne-i származású Ser Criston Cole, Lord Blackhaven intézőjének nem nemesi születésű fia. Cole nem formálhat jogot földre vagy nemesi címre; csak a becsületét, illetve természetfeletti kardforgató képességét tudhatja magáénak.

A Sárkányok háza tehát 2022. augusztus 22-én indul útjára Magyarországon az HBO Maxon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.