Hirdetés

Quentin Tarantino rendezheti A törvény embere-sorozat folytatásának pár epizódját

|

Nem semmi párosítás jöhet létre.

Hirdetés

Január közepén derült ki, hogy az FX csatorna feltámasztja - pontosabban folytatást készít - a 2010 és 2015 között nagysikerrel futó, és kritikailag elismert sorozatukat, A törvény emberét (angolul Justified). Bár azóta csend honolt a projekt háza táján, a Deadline nemrég egy exkluzív hírt közölt ezzel kapcsolatban: értesüléseik szerint ugyanis a csatorna magával Quentin Tarantinóval folytatnak korai tárgyalásokat, aki a limitált sorozat néhány epizódjának a rendezését vállalhatja el.

Hirdetés

Timothy Olyphant - aki visszatér a főszerepben, mint Raylan Givens rendőrbíró - már dolgozott együtt korábban a rendezővel, a színész ugyanis feltűnt a Volt egyszer egy Hollywoodban. Tarantino emellett nagy rajongója Elmore Leonard író munkásságának (ő alkotta meg Givens karakterét, és A törvény embere alapjául szolgáló novellát, a Fire in the Hole-t), hiszen a Rum Punch című regényét adaptálta a Jackie Brown című filmjében.

A Justified: City Primeval címen futó széria története nyolc évvel a sorozatzáró epizód után veszi majd fel a fonalat. Raylan Givens elhagyva Kentuckyt jelenleg Miamiban él, és próbál egyensúlyt teremteni a munkája és 14 éves lányának nevelése között. Egy véletlen találkozás egy elhagyatott floridai autópályán azonban Detroitba küldi a sors, ahol összetűzésbe kerül Clement Mansell-lel, más néven az oklahomai vademberrel (The Oklahoma Wildman), aki egy erőszakos, szociopata ember, és aki egyszer már elmenekült a törvény elől, ezt pedig most is meg akarja tenni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.