Hirdetés

Rekordhosszú fináléval zár a Trónok harca

|

A készítők hatalmas durranással készülnek, ugyanis az eddigi leghosszabb epizóddal búcsúztatják a Trónok harca jelenlegi évadát.

Hirdetés

A Trónok harca (Game of Thrones) mostani szezonját nem csak azért övezi különösen nagy figyelem, mert olyan eseményeket is elmesélhet, amelyek még írott formában nem jelentek meg, hanem azért is, mert a készítők a nyolcadik évaddal tervezik befejezni a történetet, azaz viszonylag hamar, a könyveket megelőzve pont kerülhet a talán legnézettebb/legolvasottabb fantasy végére. A cikk nem tartalmaz spoilereket.

Hirdetés

Azonban még semmi sincs kőbe vésve, és egyelőre csak a következő, hetedik szezon van berendelve, ami viszont - és ez elég sok alapot ad a különféle elméletekhez - csak hét részes lehet. Az egyik állandó rendező, Jack Bender (aki a Hodoros epizódot is dirigálta) nemrég azt nyilatkozta, hogy a csapat hét részt forgat, és ezt sem megcáfolni, sem megerősíteni nem akarta eddig az HBO. A legvadabb pletykák szerint a Trónok harcából 13-14 rész lehet hátra, amelyet két részletben láthatunk majd a képernyőn.

Ez viszont még a jövő zenéje, most foglalkozzunk inkább a jelenleg is futó és rengeteg izgalmat adó hatodik évaddal, amelyből csak három rész van hátra. Az HBO ugyanis kiadta a szezonzáró részek címét, amelyből a fináléé talán a legérdekesebb. A "The Winds of Winter" című részt az a Miguel Sapochnik rendezi, aki az ötödik szezon emlékezetes és látványos Más-sereget felvonultató epizódjáért is felelt. Ebből pedig azt a következtetést is levonhatjuk, hogy nagyon nagyot fog szólni a zárás, amelyet az is megerősít, hogy 69 perc hosszú lesz a rész. Ezzel pedig rekordot dönt a sorozat, hiszen az eddig leghosszabb a negyedik szezon zárása a Gyermekek volt a maga 65 perces játékidejével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.