Hirdetés

Resident Evil sorozatot készít a Netflix

|

Raccoon City visszavár.

Hirdetés

Az idehaza csak Kaptárként emlegetett Resident Evil filmek bár sosem képviselték a legmagasabb filmművészeti értéket, azért annyit mindig összeszedtek a mozipénztáraknál, hogy a széria egészen a hatodik epizódig életben maradjon. Mint mindennek, természetesen ennek is vége szakadt, így a megfilmesítési jogokat birtokló Constantine Films tavaly arról adott hírt, hogy rebootolják a sokat látott szériát, amely a Paul W.S. Anderson által készített alkotásokkal ellentétben igyekszik majd visszatérni a sorozat horrorelemekben gazdag gyökereihez. 

Hirdetés

Magáról a filmes rebootról azóta sem tudtunk meg többet, viszont a Deadline a minap arról értesült, hogy a Constatine Films olyannira komolyan gondolja a sorozat feltámasztását, hogy tárgyalásokat folytat a Netflix-szel egy Resident Evil széria kapcsán. A lap úgy tudja, hogy a Netflixes adaptáció amolyan felvezetésként szolgálna a készülő mozifilm számára, tehát a két produkció ugyanabban a világban játszódna. A sorozat egy a T-vírus által nemrég elpusztított világot mutatna be, ahol betekintést nyerhetnénk az Umbrella Corporation - a vírust megalkotó vállalat - legsötétebb titkaiba. A készítőknek egyébként eltökélt célja, hogy ezzel a húzással bővítsék ki a már létező Resident Evil univerzum igencsak gazdag mitológiáját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.