Hirdetés

Emmy-díjat nyert a Rick és Morty

|

Első Emmy-jelölését díjra is váltotta a Rick és Morty, ezzel felülkerekedett az eddigi címvédő Bob burgerfalodáján.

Hirdetés

Dan Harmon és Justin Roiland pillanatok alatt kultstátuszba kerülő sorozata megszerezte az eddigi legnagyobb szakmai elismerést, amit valaha kapott. A Rick és Morty a Kiemelkedő Animációs Sorozat kategóriájában vihette haza a szobrocskát, amit rendhagyóan a szeptember 17-én tartott fő díjátadó előtt adtak át televíziós kategóriákban.

Hirdetés

A sorozat alkotói a méltán népszerű 3. évad 3. epizódjával, a "Pickle Rick"-el neveztek az idei Emmy-re, ami meg is hozta számukra a várt sikert. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a már magyar szinkronnal is nézhető sci-fi sorozat lassacskán megállíthatatlanná válik. Az Adult Swim a közelmúltban rendelt be 70 új epizódot, amelyek jó néhány évadra elegek lesznek még.

A most kiosztott Emmy-díjak a kreatív művészeti ágakat és technikai teljesítményeket ünnepelték számos televíziós műsorban, sorozatban és animációban is. Szeptember 17-én, hétfőn kerül sor a 70. Emmy-gálára, amelyen a nagyobb kategóriáké lesz a főszerep. A díjátadó jelöltjeinek listáját itt találjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.