Hirdetés

A Russo fivérek sorozatot készítenének A Harcosok-ból

|

A Marvel filmes univerzumának sikeres formálása mellett Joe és Anthony Russo visszatérnének tévés gyökereikhez, mégpedig a hetvenes évek végének egyik kultfilmjével.

Hirdetés

Miközben a testvérek a két részes Bosszúállók: Infinity War rendezésére készülődnek, a Deadline jelentése szerint A Harcosok kisképernyőre való átültetésén is ügyködnek a Hulu és a Paramount TV segítségével. A Sol Yurick regénye alapján készült 1979-es Water Hill filmet szeretnék a dráma sorozatuk alapanyagául felhasználni. A két Russo Frank Baldwin íróval fog a projekten ügyködni, egyelőre azonban más neveket még nem tudni.

Hirdetés

Az eredeti film hivatalos ismertetője és előzetese:

New York alvilágában egy gigantikus méreteket öltő csata készülődik. Az éjszaka seregei ötszörös túlerőben vannak a rendőrséghez képest, és százezer fős hadseregük a Harcosok nevű utcai banda után tart, akiket igazságtalanul hibáztatnak egy rivális bandavezér meggyilkolásáért. A történet a bandaháborúk sötét, éjszakai hangulatában zajlik, ahol a harcok Coney Island-től, Manhattan-en át egészen Bronx-ig terjednek. A Harcosok tagjai a túlélésükért küzdenek a város dzsungelében és megtanulják a hűség igazi jelentését. Ez az intenzív és különleges hangulatú film Andrew Laszlo káprázatos operatőri munkájának az eredménye.

Izgalmas lehetőségeket nyújt a bandák közötti összecsapások és az underground hangulat vizuális megjelenítése, mindamellett pedig a karakterekre is több idő jutna az új formátumban. Vannak dolgok, amihez azért érdemes időről időre hozzányúlni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.