Hirdetés

Gotham - Lehullt a lepel a következő évad rosszfiújáról?

|

Ugyan maga az információ természetesen még nem tekinthető hivatalosnak, azonban Ben McKenzie mintha lerántotta volna a leplet a Gotham negyedik szezonjának egyik főgonoszáról.

Hirdetés

Pingvin, Rébusz és Ra's al Ghul rémuralmát követően, elképzelhetően egy újabb ikonikus antagonistával bővül majd a Gotham negyedik szezonjának repertoárja.

Hirdetés

A DC Entertainment Youtube csatornája ugye egyebek között arról is ismert, hogy az aktuális sorozataik gárdájának tolmácsolásában, a félévadok/évadok között igyekeznek információkat csepegtetni a nézőknek. Ezúttal is sok minden felmerült a színészekkel történő beszélgetést követően, többek között Bruce és Selina várható vagy éppen nem várható találkozása, Cory Michael Smith lubickolása a Riddler szerepében, valamint Gordon felügyelő esetleges, a képregények lapjain már kultikussá vált bajuszának feltűnése is.

A következő etap főgonoszára vonatkozó rajongói találgatások is éppen a James Gordont életre hívó Ben McKenzie-hez köthetők, akit arról kérdeztek, hogy milyen ellenlábasokat látna szívesen az ősszel startoló vadonatúj évadban. "Nagy rajongója vagyok a negyedik szezon gonoszainak. Mindig is lelkesedtem a Madárijesztő karakteréért, jó lenne, ha felbukkanna." - fogalmazott sejtelmesen McKenzie.

A videó tanúbizonysága szerint (egészen konkrétan 1:24-nél) elképzelhetően nem kisebb név térhet majd vissza megkeseríteni mind Gotham békés polgárainak, mind pedig Jim Gordon amúgy sem szervtelen mindennapjait, mint az első évad Madárijesztője. A DC Comics lapjain egyébként Jonathan Crane a félelmek és fóbiák egykori pszichológus-professzora, aki későbbi bűnűzői munkássága során, saját fejlesztésű félelem gázával hozza rá a frászt az áldozataira. 

Akárhogy is lesz, annyi bizonyos, hogy a Batman képregényes univerzum rajongói eddig is bőven el voltak kényeztetve a színes-szagos panelekről érkező jó és rossz fiúkkal egyaránt, és nyilvánvalóan mindez a továbbiakban sem lesz majd másként. A zavartalan nézettségi statisztikákat látván pedig még megannyi lehetséges puskapor elsütésére lesz lehetősége az írószoba tudorainak a későbbiekben is; így semmi akadálya nem lehet majd olyan nevek bevezetésének sem a sorozatos univerzumba, mint Solomon Grundy, Harley Quinn vagy akár Bane.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.