Hirdetés

Scarlet - az HBO csinál sorozatot Bendis képregényéből

|

Befutott a hét híre: Brian Michael Bendis és Alex Maleev népszerű képregényéből, az új amerikai forradalom kirobbanását bemutató Scarletből az HBO farag sorozatot.

Hirdetés

A Marvel egyik főírója, Brian Michael Bendis és partnere, Alex Maleev (akivel már számos alkalommal dolgoztak együtt az első munkájuk, a Daredevil óta) rajzoló 2010-ben bemutatkozott, majd azóta tíz részben folytatódott képregénye, a Scarlet az Icon Comics gondozásában jelenik meg és címszereplője - Deadpoolhoz - hasonlóan szintén használja a negyedik falat, hogy folyamatosan kiszólhasson olvasóihoz (bővebben itt olvashattok az első számról). 

Hirdetés

A Scarlet koncepciója egyszerűnek tűnhet, de valójában sokkal több van benne, amit mutat. A főszereplő egy egyszerű lány, Scarlet, aki boldogan éli hétköznapi életét, tehát tanul, dolgozik és a pasijával lóg, mígnem egy korrupt zsaru egy piti bosszútól vezérelve lepuffantja a barátját, a dolog következménye pedig az lesz, hogy a rendőrt hősnek, a férfit pedig a helyi drogbárónak könyvelik el. Scarlet teljesen a padlóra kerül, ám sokakkal ellentétben ő bizony feláll és a bosszú mellett dönt. A lány azonban nem csak szimplán revansot szeretne venni, hanem egy komplett amerikai forradalmat indít el. Ebből az alapanyagból készít sorozatot az HBO Bendis bevonásával - írja a Deadline

A Scarlet szériáról egyelőre semmit sem tudunk azon kívül, hogy melyik csatornánál landolt, de a rajongók - és azok, akiket megfogott a fenti leírás - nyilván már ezzel a pozitív hírrel is elégedettek. Ti kit látnátok szívesen a főszerepben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.