Hirdetés

Scherer Péter újra forgat, hamarosan visszatér az Apatigris

|

Már dolgoznak az RTL Klub saját gyártású sorozatának folytatásán.

Hirdetés

A teljesen saját fejlesztésű vígjátéksorozat egy egyedülálló apa mozgalmas életébe enged bepillantást. A Scherer Péter alakította Péter egész életét annak szentelte, hogy felnevelje három lányát, akik már mind elhagyták a családi fészket. Az élet azonban úgy hozza, hogy lányai egyesével visszaköltöznek hozzá, miközben ő maga a kapuzárási pánik küszöbén elszánt párkeresésbe kezd. 

Az utóbbi időben nem sokat lehetett hallani a magyar sorozatról, az Apatigris folytatásáról. Kolosi Péter még december elején jelentette be, hogy berendelték a 3. évadot. Azóta viszont semmit sem lehetett tudni a projektről egészen mostanáig.

Hirdetés

A készítők az Apatigris hivatalos Instagram-oldalán osztották meg a nagyszerű hírt, hogy a 3. évad forgatása május 23-án elkezdődött. Arról még nincs információ, hogy az új részeket mikor láthatjuk majd. De az első évad 2020. április 4-én, a 2. évad pedig tavaly február 28-án debütált az RTL Klubon, az RTL Most+-on pedig már egy héttel korábban.

A sorozat nem kezdett túl jól, de nézettsége folyamatosan nőtt, sőt rengeteg elismerést kapott a szakmától, a produkció mindkét évada nagy sikert ért el a Televíziós Újságírók Díjátadóján. Scherer Péter pedig 2020 legjobb színésze lett az alakításáért. A tavalyi év legjobb heti sorozatának is az Apatigrist választották, így az RTL Klubnak minden oka megvan a folytatásra.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.