Hirdetés

Ezek lehetnek az első képek Sean William Scottról a Halálos fegyver új évadában

|

Lehetséges, hogy idő előtt láthatjuk Sean William Scott karakterét.

Hirdetés

Eddig még nem láthattuk, miként is fog kinézni Sean William Scott karaktere a Halálos fegyver harmadik évadában. A színész a sorozatból nézeteltérések és káros hangulatkeltés miatt kirúgott Clayne Crawford helyére érkezik majd és most talán a tervezett idő előtt megpillanthatjuk a színészt a szerepben.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy az alábbi képek eredete napokkal a felbukkanásuk után is kétes, ugyanis még a US Weekly nem tett közzé semmi hasonlót a sorozattal kapcsolatban, ennek ellenére még mindig meg van a lehetősége annak, hogy nem csak a rajongók által összerakott képekről van szó.

Crawford a nagy sikerű Halálos fegyver filmekből megismert Mel Gibson által alakított Martin Riggs karakterét játszotta, ám most hogy a színésznek távoznia kell, egy teljesen új partnert kap majd Roger Murtaugh (Damon Wayans), akit Scott fog majd eljátszani. Egyelőre annyit tudunk, hogy Wesley Cole-nak hívják, egy veterán, aki még a szolgálata alatt találkozott Natalie-val (Maggie Lawson), aki szintén a seregben szolgált. Cole rájön, hogy rövid kapcsolatukból gyermeke született, ezért visszatér Los Angelesbe, hogy újból felvegye a kapcsolatot Natalie-val és a gyermekével, akit soha nem látott ezelőtt.

A Halálos fegyver harmadik évada szeptember 25-én kerül majd adásba. Remélhetőleg rövidesen az első előzetest is megkapjuk az eddig nagy titkolózásba burkolózó évadról.

A képeket idelent nézhetitek meg. Mit gondoltok róluk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.