Hirdetés

Jön a Simpson család legújabb évada

|

Hihetetlen, de igaz: pénteken már A Simpson család 27. évadát láthatjuk az évek során megszokott, nagyszerű szinkronnal a FOX csatornán.

Hirdetés

A Simpson család a leghosszabb ideje vetített animációs vígjátéksorozat a televíziózás történetében (27 évad!), amely a nézők és a kritikusok körében is töretlen népszerűségnek örvend. Hazánkban is nagy sikere van, köszönhetően a minőségi szinkronnak. 

Hirdetés

A Simpson család új részeiben a család őrült kalandjai tovább folytatódnak: Homer és Marge úgy döntenek, hogy egy ideig külön folytatják, majd Homer találkozgatni kezd egy húsz év körüli lánnyal, később pedig veszít a pókeren, hatalmas adósságba sodorva magát. Az egyik epizódban Bart és Liza szuperképességeket kap, Homer pedig elveszíti a rövid távú memóriáját, ami számos bonyodalmat okoz. Tehát lényegében csak a szokásos.

Az új évadot június 17-től minden hétköznap dupla epizódokkal láthatjátok 19:10-től a FOX műsorán. 

Forrás: FOX

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.