Hirdetés

Sokat kell még várnunk a Percy Jackson sorozatra

|

A széria a Disney+ kínálatából lesz elérhető.

Hirdetés

Mint az ismeretes, a Percy Jackson franchise rajongói örülhetnek, hiszen kedvencük történetét sorozat formájában fogják feldolgozni. Az első évad értelemszerűen a nyitányra, azaz a Villámtolvaj című kötetre fog épülni, és a címszereplőt Walker Scobell (Az Adam-projekt) alakítja majd. Leah Jeffries (Fenevad) Annabeth Chase-t fogja megformálni, míg Aryan Simhadri (Tucatjával olcsóbb) Grover Underwood bőrébe bújik majd. Emellett rajtuk kívül még Virginia Kull (Hatalmas kis hazugságok), Glynn Turman (Super 8), Jason Mantzoukas (A diktátor), Megan Mullally (Will és Grace) és Timm Sharp (Dick és Jane trükkjei) is fel fog tűnni az alkotásban.

Hirdetés

Az ihletforrásként szolgáló regényciklust jegyző Rick Riordan jóvoltából pedig immár azt is tudjuk, hogy ha minden jól megy, akkor 2024 elején élvezhetjük majd a stáb fáradozásainak gyümölcsét.

Jól állunk az ütemtervünkkel, és minden a terv szerint halad, bár még hosszú út áll előttünk, mire ez a sorozat elkészül. Az 101 (az első évad első epizódja) főbb munkálatait már nagyjából befejeztük, és a 102 forgatásának nagy részén is túl vagyunk, de ez még csak a nyers puzzle-darabkákat adja meg, amelyeket aztán a hangsávval, a speciális effektekkel és a vágással kell majd összerakni, hogy megkapjuk az áhított végeredményt.  - áll a projekt sorsát vezető producerként egyengető író blogjában.

Riordan emellett azt is leszögezte, hogy egy komplex és igen ambiciózus koncepcióról van szó, így időre van szükségük, de a befektetett energia meg fog látszódni a minőségen.

Ti várjátok már Percy Jackson és barátainak kalandjait vagy nem hoz lázba?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.