Hirdetés

A Sólyom és a Tél Katonája sorozat két újabb névvel bővülhet

|

Két nem akármilyen színésszel folytat tárgyalásokat a Disney az egyik közelgő sorozatukhoz.

Hirdetés

A Disney erősen rágyúr a saját gyártású tartalmakra az idén érkező streaming szolgáltatójukon, melyek közül az egyik a Sólyom és a Tél Katonája lenne. Ők ketten már a 2016-os Polgárháború óta együtt nyomják az ipart, és a nézők benyomásai alapján egész jól megy nekik. Ennyi elég is volt az egeres cégnek, hogy beadja a derekát egy hatrészes minisorozat erejéig, amely az előzetes információk alapján 2020 nyarán érkezik (a forgatás pedig már idén elkezdődhet Kari Skogland rendezővel, aki A szolgálólány meséjétől a The Punisheren át egészen a Kártyavárig vagy a The Walking Deadig mindenhol ült már a rendezői székben, így ez neki nem fog fejfájást okozni).

Hirdetés

Anthony Mackie (Sólyom) és Sebastian Stan (Bucky Barnes) már alá is írtak a sorozathoz, viszont a Disney legutóbbi nyilatkozata szerint két újabb színészt szeretnének megnyerni maguknak, akikkel már tárgyalásokat is folytatnak. Ők ketten már ismerősek lehetnek a Marvel Filmes Univerzum kedvelőinek, hiszen mindketten bizonyították rátermettségüket és színészi kvalitásukat - főleg a fentebb emlegetett Polgárháborúban. Ha minden a terv szerint alakul, akkor a sorozatban nagyobb szerepet fog kapni Daniel Brühl és Emily VanCamp, azaz Zémó báró és Sharon Carter ügynök. Míg az előbbi Amerika Kapitány egyik legfifikásabb és legrejtélyesebb ellenfele a képregényekben, addig az utóbbi Peggy Carter unokahúga, szóval mindketten elég közel állnak Steve Rogershez - csak épp az ellenkező oldalon.

Ha mindez összejön a Disney-nek, akkor minket máris egy fokkal jobban fog érdekelni a sorozat, és kíváncsian várjuk, mi fog kisülni belőle. Ti milyen ismert vagy akár kevésbé ismert arcokat látnátok még szívesen a Sólyom és a Tél Katonája szériában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.