Hirdetés

Saját sorozatot kaphat Sólyomszem

|

Természetesen Jeremy Renner főszereplésével.

Hirdetés

Míg Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) múltját mozikba szánt filmmel ismerhetjük meg, addig legfőbb pajtijának, Sólyomszemnek be kell érnie kisebb képernyőkkel és egy streaming szolgáltatással.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint formálódik egy Sólyomszemre fókuszáló limitált sorozat, akit ismételten a karaktert eddig alakító Jeremy Renner játszhat el. A Disney+-ra szánt széria azt mutathatja be, ahogy Clint Barton kiképzi és átadja a stafétát a fiatal Kate Bishopnak - a képregények lapjain Bishop is tevékenykedett Sólyomszemként, később pedig beállt a Young Avengers csapatba. 

A Marvel Studios és Kevin Feige felügyeletével formálódó sorozat valószínűleg hat-nyolc epizódot foglal majd magába és akkora költségvetésből készülhet el, mint egy film. Hogy mindez a Bosszúállók: Végjáték eseményei előtt vagy után fog játszódni, az a premierkor, április 25-én kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.