Hirdetés

Sons of Anarchy spin-off - egy ismerős arc tűnhet fel

|

Újra hallatott magáról a készülő, de még be nem rendelt Mayans MC névre keresztelt Sons of Anarchy spin-off sorozat.

Hirdetés

Régóta kering már a levegőben az a hír, hogy Kurt Sutter egy spin-off sorozat szeretne elkészíteni nagy sikerű sorozatához, a Sons of Anarchy-hoz, ezzel is bővítve annak világát. A történet az anyasorozatban megismert rivális motorosbandát, a Mayans MC-t állítaná a középpontba. Már ha elkészül a sorozat, hiszen még nincs hivatalos berendelés, és a legutolsó információk szerint még csak az írószobában tartanak a munkálatok.

Hirdetés

Most viszont úgy tűnik valami megindult, ugyanis Emilio Rivera (aki a Mayans MC elnökét, Alvarezt alakította a SOA-ban, és akinek visszatérése már a kezdetektől beszédtéma), megosztott egy képet az Instagramján, melyben kvázi megerősítette részvételét az FX közelgő drámájában. 

Azt is pletykálják már egy ideje, hogy a SOA főszereplője, Jax is visszatérne, ám ezúttal még fiatal gyermekként. Viszont ez felvetne egy problémát, hiszen ha Jax tűnik fel, nehéz lesz Emilio Rivera karakterét hihető módon visszahozni, hiszen 30 évvel fiatalabbként kéne megjelennie. Habár azt még mindig nem tudni, hogy pontosan mikor játszódna a sorozat, de a legnagyobb esély természetesen arra van, hogy közel a Sons of Anarchy története előtt, egyfajta előzményként, így inkább Alvarez feltűnésére van esély. Reméljük hamarosan többet fogunk tudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.