Hirdetés

Külön sorozatot kapnak a Disney-mesék gonoszai

|

A Disney+-ra érkező szériának már rendezője, írója és showrunnerje is akadt.

Hirdetés

A Disney újabbnál-újabb tartalmakkal akarja majd elcsábítani a többi streaming csatorna nézőjét, és az egyik legfrissebb bejelentésük egy furcsa, ámde hatalmas meglepetésnek ígérkezik. Az Egeres Cég fogja az összes eddigi filmjeikben látott és bemutatkozott gonoszát, és egy teljesen különálló sorozatot szentel nekik, amiben ők lesznek majd a főszereplők. A végére hagytuk a legérdekesebbet: mindez élőszereplős lesz. Ha valami elgurult, az a Disney-nél nagyon messzire gurult…

 

Hirdetés

Idehaza kevesen ismerik, de egy amerikai regény- és képregényíró, bizonyos Serena Valentino egy saját sorozatot publikált pár éve, aminek keretein belül a Disney gonoszokat vette egy kalap alá, és kerekített nekik egy teljesen önálló történetet. Ezt fogja alapul venni a készülő sorozat is, ami a "Book of Enchantment" (magyarul talán a Varázslat Könyve) névre hallgat eddig. A széria főbb írója és egyben showrunnerje, Michael Seitzman (Intelligence - A jövő ügynöke, Kőkemény Minnesota) közel hat hónapig készítgette és alakítgatta a sorozatot, aminek elméletileg Robert Stromberg (Demóna) lesz majd a rendezője.

Többet sajnos nem tudunk a Book of Enchantmentról, de mi nagyon bízunk benne, hogy egy értékelhető sorozat lesz a jussunk, ami kvázi hasonlóan fog felépülni, mint a képregényből lett videojáték, a The Wolf Among Us.
 
Titeket meggyőzött ez az alapkoncepció?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.