Hirdetés

Sorozat formájában tér vissza Percy Jackson a Disney+ felületén

|

A nagy rajongótáború Percy Jackson könyvek újabb élőszereplős adaptációja mozivászon helyett a Disney streaming platformjára jön.

Hirdetés

A Harry Potter után a görög mitológia köré épülő Percy Jackson juthat eszünkbe, mint hasonló stílusú, illetve nagy ismertséggel rendelkező ifjúsági könyvsorozat, amelynek sikere miatt mozifilm is készült a történetből. A 2005-ben debütált első könyv 4 darab folytatást élt meg, 2010-ben pedig egy filmváltozat, a Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak, majd három évvel később a Percy Jackson - Szörnyek tengere is elkészült.

Hirdetés

A két Percy Jackson film jegybevételeket tekintve egész jól teljesített, viszont a második film után a főszereplő Logan Lerman bejelentette, hogy nem kíván újra Percy Jackson bőrébe bújni. A lelombozott rajongóknak sok évet kellett várniuk, de végül megérkezett az első életjel a sorozat formájában feléledő Percy Jackson sorozat felől. Maga a könyvek írója jelentette be Twitteren, hogy a Disney+ szárnyai alatt megvalósul a széria.

Ti mit szóltok egy nagy költségvetésű Percy Jackson sorozathoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.