Hirdetés

Sorozat készül a Blöffből, trailerünk is van hozzá

|

Ezúttal Guy Ritchie klasszikusát formálják át televíziós szériává

Hirdetés

Bizonyára nem kell bemutatni senkinek Guy Ritchie 2000-ben bemutatásra került heist-filmjét, a Blöfföt, amiben Brad Pitt egy cigány bokszolót alakít, és amiben mindenki hülyébb egy kicsit a másiknál. Humoros, pergő iramú film volt, amiben Ritchie megvillogtathatta csúcsra járatott rendezői stílusát (lassítások, a zenehasználat és társai) és amit valahogy képtelenség nem élvezni. Na, ez a film sem kerülhette el a sorsát és most tévésorozat formájában hozzák vissza. 

Hirdetés

A Snatch (azaz: Blöff) ugyan nem ugyanazzal a csapattal fog dolgozni, mint a filmben, de az alapfelállás nagyjából ismerős lehet a trailert nézve. Adott egy-két elfuserált alak, néhány cigány, sok-sok brit akcentus, képtelen helyzetek, kis erőszak, sok humor, rablás, gyémántok, kisfőnök, nagyfőnök, szervezett bűnözés és még sorolhatnánk. Habár lehetnek fenntartásaink magával a ténnyel kapcsolatban (filmből sorozat), meglehetősen szórakoztató darabnak néz ki. A mindösszesen 10 epizódot számláló sorozat főszereplői között láthatjuk a Harry Potter-szériából ismert Rupert Grintet, illetve Luke Pasqualinót, Dougray Scottot és Ed Westwick-et. A showrunner szerepében tetszelgő Alex De Rakoff őket fogja egymásnak ereszteni. Mi pedig várjuk szeretettel, mi sül ki mindebből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.