Hirdetés

Hivatalosan is zöld utat kapott a Percy Jackson és az olimposziak sorozat

|

Egy újabb népszerű fantasy történet költözik a képernyőkre.

Hirdetés

Tényleg megvalósul a Percy Jackson és az olimposziak sorozat. A Disney a napokban ugyanis hivatalosan is bejelentette saját közösségi oldalain, hogy újfent előveszik Rick Riordan leghíresebb és legsikeresebb könyvsorozatát, és sorozat formájában elhozzák azt a Disney+ streamingplatformra.

Hirdetés

A 2005-ben debütált első könyv négy darab folytatást élt meg, amit 2010-ben egy filmváltozat, a Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak, majd három évvel később a folytatása, a Percy Jackson - Szörnyek tengere követte. És bár a filmek a jegybevételeket tekintve egész jól teljesítettek, a második film után a főszereplő Logan Lerman bejelentette, hogy nem kíván újra Percy Jackson bőrébe bújni, így nem készült több film. A stúdió azonban most elérkezettnek látta az időt, hogy leporolja a történetet. Ayo Davis, a Disney Branded Television elnöke a következőt nyilatkozta a sorozatról:

A kreatív csapatunk, élén Rick Riordannel, Jon Steinberggel és Dan Shotz-cal egy olyan lenyűgöző tévésorozat létrehozásán dolgozik, amely méltó a hősies mitológiai karakterekhez, akikről Percy Jackson olvasóinak milliói tudják, hogy érdemes törődni velük. Éppen ezért nagy lelkesedéssel invitáljuk meg a Disney+ közönségét a kasszasiker franchise következő fejezetére, ami hű lesz az alapanyaghoz, és tele lesz humorral, meglepetéssel és rejtélyekkel.

Michael Paull, a Disney Streaming elnöke pedig ezt mondta:

Nagyon izgalmas a lehetőség, hogy új embereket kalauzolhatunk el a bestseller-franchise-on alapuló fantasy világba, és alig várjuk, hogy láthassuk, mit tartogatnak partnereink a 20th Television-nél, a Disney Branded Televisionnél és a zseniális Rick Riordannál a félistenek számára.

Titeket érdekel a sorozat?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.