Hirdetés

Sorozat készül a Tudom, mit tettél tavaly nyáronból

|

Egy régi klasszikus születik újjá hamarosan.

Hirdetés

Visszatér a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, bár kicsit más formában, mint ahogyan arra a rajongók számíthattak. Az 1997-ben megjelent horror-slasher klasszikust ugyanis sorozatként tárja majd elénk aAmazon Studios és a Sony Pictures Television, amihez alapul ezúttal is Lois Duncan 1973-as azonos című regényét szolgál majd.

Hirdetés

Az Amazon közleményéből kiderült, hogy a széria egy modern értelmezése lesz az eredeti történetnek, azonban ugyanazt a formulát követi majd, vagyis ezúttal is egy csapatnyi tinédzsert követhetünk nyomon, ahogy egy gyilkos jár a nyomukban. 

A szériát egyébként Sara Goodman (Preacher, Gossip Girl - A pletykafészek) írja majd, aki egyben a vezető producere is lesz a projektnek. Az Amazon vezérigazgató-helyettese, Albert Cheng szerint pedig ez a változat egy tökéletesen megcsavart felfrissítése lesz az ikonikus slashernek. Meglátjuk, mi sül ki ebből. Titeket érdekel a sorozat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.