Hirdetés

Egy újabb klón mozgatja a szálakat a Sötét árvák 2. évadában

|

A kanadai sci-fi-sorozat, a Sötét árvák (Orphan Black) második évada, amelyet szintén az RTL Spike hoz el a nézőknek még több izgalmat és fordulatot ígér, az eddigieknél is érdekesebb és összetettebb karakterekkel, például Tony-val, a transznemű művésszel.

Hirdetés

A hazánkban tavaly decemberben debütált futurisztikus sorozat főszereplőjét, pontosabban főszereplőit alakító Tatiana Maslany különleges színészi képességei láttán már a Sötét árvák (Orphan Black) első évadában is leesett az állunk. Az öt különböző karakter megformálása nem kis energiát és koncentrációt igényelt a kanadai tehetségtől, aki több interjúban is elárulta: minden új, általa alakított szereplő bevezetésénél legszívesebben likvidálna másik hármat.

Hirdetés
 

Maslany kisasszony a saját bevallása szerint, ha nem színészkedéssel foglalkozna, gyerekpszichológusként képzelné el magát. Fiatal kora óta foglalkoztatja ez a tudományág. Igazi elemző típus, ezért a karakterek megformálásnál is mindig kiaknázza az egyes személyiségekben rejlő lehetőségeket, hogy a forgatáson minél hitelesebben tudja őket megformálni. Az átlényegülésnek azonban árnyoldalai is vannak: egy-egy forgatási nap végére Tatiana adrenalinszintje olyan magasra emelkedik és annyira túlpörög, hogy egész éjjel álmatlanul forgolódik az ágyában, vagy magában gondolkodva virraszt. 

Annak ellenére, hogy a gyönyörű színésznőt néha teljesen kimeríti a temérdek karakter hiteles megformálása, újra és újra előáll ötletekkel, milyen személyiségekkel bővíthetnék még a klóncsapatot. Így született meg Tony, a transznemű művész profilja is egy, a stábbal közös, jó hangulatú vacsora után. Tony a második évadban csatlakozik a már eddig megismert francia, brit, amerikai, olasz és ukrán származású replikánsokhoz, hogy tovább folytassák a kutatást és felderítsék, honnan jöttek, ki és miért hozta őket létre - derült ki abból az interjúból, amit Tatiana a Collidernek adott.

Aki eddig még nem kattant rá a Sötét Árvákra, azt a 2. évad biztosan beszippantja, ehhez pedig nem kell mást tennie, mint péntekenként, 22:00 órától az RTL Spike-ra kapcsolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.