Hirdetés

South Park 21. évad - Kevesebb Trump, és kevésbé lesz szérializált az új etap

|

A készítők elárultak néhány dolgot a South Park következő szezonjáról.

Hirdetés

​Hihetetlen, de már a 21. etapjával érkezik hamarosan a többszörösen Emmy-díjas South Park, mely egyáltalán nem mutatja a fáradtság jeleit, sőt, az utóbbi néhány évben átálltak a 10 részes, átívelő szálas évadokra, ami még inkább frissen tartotta a sorozatot. Az új szezon pedig ezúttal a megszokottnál korábban, már augusztusban útjára indul, ami szinte már itt van a nyakunkon. Ennek okán nyilatkozott nemrég az alkotópáros Trey Parker és Matt Stone, akik elárulták, hogy mit is várhatunk az új epizódoktól, valamint, hogy milyen viszonyt kívánnak ápolni a napi politikával:

Hirdetés

Igen, mondhatni átestünk a ló túloldalára, hiszen a friss hírekből poént csinálni elég unalmassá vált. Pedig mi sosem akartunk ezzel foglalkozik. Elkészítünk egy évadot, amiben van egyetlen ilyen pillanat, és az emberek szemében máris politizálunk, pedig ez nem igaz, egyáltalán nem érdekel bennünket a dolog.

Az azonban igaz, hogy a tavalyi évadban elindultunk egy ilyen irányba. Hirtelen olyanok lettünk, mint a CNN: 'Kapcsoljon ide, hogy lássa, mi a véleményünk Trumpról!' Matt és én utáltuk, de valahogy beleragadtunk ebbe.

Az idei évaddal vissza akarunk kanyarodni a kezdetekhez, a klasszikusabb dolgokhoz: újra azt szeretném, hogy Cartman robotnak öltözzön, és folyton Butters-t csesztesse. Hiszen ezek azok a dolgok, amik a South Park lelkét képezik: gyerekek, akik gyerekként viselkednek, nevetségesek, idióták, szeretni valóak de egyben felháborítóak. De nem akarunk többet Trumppal foglalkozni, mert magasról teszek rá, hogy mikor mit csinál.

Vagyis az új évaddal arra törekednek, hogy minimálisra csökkentsék a Trump-vicceket, és inkább igyekeznek visszatérni ahhoz, ami igazán híressé és kultikussá tette a sorozatot: a gyerekekhez.

A South Park új szezonja 2017. augusztus 23-án debütál Amerikában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.