Hirdetés

Bryan Fuller felállt a Star Trek Discovery kapitányi székéből

|

A Star Trek író kiengedte kezéből a showrunner-i feladatokat, de továbbra is jelen lesz producerként és tanácsadóként.

Hirdetés

A visszalépés hátterében az áll a nyilatkozatok szerint, hogy Fuller teljes bedobással dolgozik az Amerikai istenek adaptációján, valamint legújabb projektjén, az Amazing Stories-on, miközben a legújabb Star Trek sorozat már így is csúszásban van a CBS eredeti terveihez képest. Gretchen Berg és Aaron Harberts párosa vette át a sorozat irányítását, mindketten régóta dolgoznak együtt Fullerrel, és a Discovery alkotásában is első perctől kezdve részt vettek, tehát remélhetőleg a változás nem fog komolyabb fennakadást jelenteni az előkészületekben.

Hirdetés

A CBS közleménye szerint az eredetileg tervezett irányban és elképzelésekkel haladnak tovább, amelyekkel nagyon elégedettek, Fuller pedig executive producerként marad a sorozatnál, valamint továbbra is beleszólása lesz a történetvezetésbe. Társalkotóként és producerként Alex Kurtzman is marad a feladatainál. 

A Star Trek Discovery igen fontos a CBS-nek, hiszen CBS All Access nevű stream szolgáltatásuk zászlós hajójává szeretnék tenni, és az Egyesült Államokban kizárólag ezen keresztül teszik elérhetővé. A világ többi részén a Netflix-szel kötöttek megállapodást a terjesztésről. 

Egyes források szerint mindezek mellett nagy a nyomás a stúdión, hogy megtalálják a Fuller elképzelése szerinti női főszereplőt, miközben a szereplőválogatás nagy részén már túl vannak. 

Az eredetileg 2017. januárjára tervezett indulást májusra ütemezték át, és epizódonként 6-7 millió dolláros költségvetésből készül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.