Hirdetés

Így fest a női Star Wars hősök minisorozata

|

Bemutatkozott a Forces of Destiny minisorozat előzetese, ami megmutatja, hogyan is kell elképzelnünk a Rey, Leia hercegnő és a sok másik szereplő saját sorozatát.

Hirdetés

Az évadról évadra színvonalasabb Star Wars: Lázadók után nem véletlen kapja fel a fejét a rajongó, mikor bejelentenek egy új sorozatot, még akkor is, ha egy miniszériáról van szó, mint jelen esetben. A Forces of Destiny a Star Wars már megismert női szereplőire fog fókuszálni, és mindegyikük egy eddig még nem hallott történetét fogja elmesélni egy-egy epizódban.

Hirdetés

3-4 perces játékidővel bíró részekből fog állni a Forces of Destiny, amelyben olyan szereplők kalandjait élhetjük majd át, mint Rey, Jyn Erso, Leia hercegnő, Sabine Wren, Padmè Amidala és Ahsoka Tano, akiknek a filmbéli színészek, és a régebbi sorozatokban már megszokott szinkronszínészek kölcsönzik majd a hangjukat.

A Star Wars Forces of Destiny július harmadikán fog debütálni a Disney Youtube csatornáján, majd a Disney TV csatornáján is látható lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.