Hirdetés

A Stranger Things 3. évada Eleven felnövéstörténete lesz

|

A főszerepet betöltő fiatal színésznő beszélt arról, hogy mire számíthatunk a Stranger Things következő évadában.

Hirdetés

Noha az előző évad is megalapozta már Eleven felnövését, a 3. évadban kulcsfontosságú lesz a karakter önállóvá válása. Idén sajnos még nem kapunk több Stranger Thingset, de a következő szezon forgatása már zajlik, így az Elevent alakító Milly Bobby Brown beavathatott minket abba, hogy milyen irányba indul el karaktere.

Hirdetés

A nyomasztó második évad azzal a megnyugtató gondolattal ért véget, hogy Eleven végre normális életet kezdhet élni, immáron Jane Hopperként. A múlt persze előbb-utóbb vissza fog köszönni, de azt már tudjuk, hogy a két évad között lesz némi időbeli ugrás, így legalább kap néhány lélegzetvételnyi időt az átlagos tini életből.

Brown egy Netflixes rendezvényen vett részt a hétvégén, ahol a Variety érdeklődött Eleven sorsáról az új évad során:

"Gyönyörű történetszálat kap Eleven ebben az évadban. A felnövésről fog ez szólni számára és arról, hogy milyen is egy normális tinédzser lány élete."

A színésznő ezután abba is belement, hogy miként közelíti meg egy olyan homályos és bizonytalan karakter, mint Eleven eljátszását. Elmondta, hogy kifejlesztette már annak a technikáját, hogy előhozza magából ezeket az érzelmeket, amelyeknek a 3. évadban is nagy hasznát fogja látni.

"Rátaláltam egy olyan énemre, amelyet korábban nem ismertem. Megtaláltam a módját, hogy hogyan sírjak vagy éppen hogyan legyek iszonyatosan dühös. Ezeket részben Elevennek és azoknak az epizódoknak köszönhetem, amikor egyedül kellett lennem. Szóval mikor visszatérek a 3. évadban akkor történnek majd dolgok... furcsa dolgok."

Érdekes lesz megannyi megpróbáltatás után végre normális helyzetben találni Elevent, de talán éppen ettől marad friss a 3. évad. Persze azért a Duffer testvéreket ismerve kételkedünk benne, hogy sokáig megmaradna az idill.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.