Hirdetés

Stranger Things - Spielbergi sci-fit idéző sorozat a Netflix jóvoltából

|

Előzetesen egy újabb Netflix sorozat, amely már csak az eddig látottak alapján is biztos siker lesz majd.

Hirdetés

A Netflix folyamatosan ontja magából az újabbnál újabb sorozatokat, melyek javarészben a sorozatgyártás magasiskoláját képviselik. Kivételt rendkívül nehéz volna felvonultatni és ez a streaming szolgáltató legújabb alkotásával is csak tovább nehezedhet majd.

Hirdetés

Steven Spielberg E.T., a földönkívülijét idéző, erősen 80-as évekbeli sci-fi filmek nosztalgiajegyeit felvonultató produkciónak érkezik a Stranger Things, amely egy kisfiú rejtélyes eltűnése és az azt követő kutatás körül bonyolodik majd. A család, a kisvárosi rendőrség és a barátok is elszántan próbálnak a köddé vált Will nyomára bukkanni, ám rájönnek, hogy egy jóval misztikusabb és nem mindennapi üggyel állnak szemben, amelybe belekeveredik a titkolózó kormány is. Végül az egyetlen kapocs Will-hez egy rejtélyes leány, Eleven, azaz Tizenegy lesz, akit a kétségbeesett kutatás során találnak az erdőben kóborolva. Ezzel az szimpla eltűnés egy még nagyobb fordulatot vesz, mi pedig már alig várjuk a július 15-ét, hogy elérhetővé váljon a teljes évad és lássuk mit is alkotott a Wayward Pines első évada mögött is álló Matt és Ross Duffer testvérpáros, akik a legfőbb kreatív feladatokat látják el, azaz egyben írói, rendezői és showrunnerei a sorozatnak. A főszerepben Winona Rydert, Noah Schnappot, Millie Brown-t, David Harbourt és Finn Wolfhardot láthatjuk majd.

Kétségkívül megrejlik benne a potenciál, hogy egy igazán sikeres sorozattá váljon. Már az előzetesben látott képsorok alapján is jól érződik a 80-as évek sci-fi alkotásainak hatása és a természetfeletti dolgok után való nyomozás, amely hátborzongató és gyermeki bájjal átitatott pillanatok remek ötvözetét képezi. Mintha csak az Állj mellém drámaisága találkozna az E.T., a földönkívüli természetfeletti szálával.

A Stranger Things 2 perces előzetesét odafent láthatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.