Hirdetés

Supergirl-nap - a Superszülők

|

A manapság készülő képregény-adaptációkban, legyenek akár mozis vagy tévés alkotások, hemzsegnek a különféle popkult utalások. A DC univerzumában játszódó sorozatok azonban ezt egy magasabb szintre emelték.

Hirdetés

Aki látta esetleg a Flash - A Villám első részét és esetleg eléggé beleásta magát a szuperhősös adaptációk történelmébe és rabja a régebbi feldolgozásoknak, annak feltűnhetett, hogy az újkori Flash édesapját az 1990-es A villám-sorozatban a címszereplőt alakító John Wesley Shipp formálja meg. Greg Berlanti-ék - akik az elmúlt években képernyőre került jó néhány DC-sorozatért felelnek - a VIASAT3-on ma este kilenckor dupla résszel debütáló Supergirlben ezt a labdát még eggyel magasabbra fejelték.

Hirdetés

Kara, azaz Supergirl nevelőszüleit - akik anno magát Supermant is felnevelték - az a Helen Slater és Dean Cain alakítja a 2015-ben indult tévésorozatban, akik a '80-as és '90-es években eljátszották ezt a Super duót. Helen Slater az 1984-es Supergirl című brit moziban alakította a címszereplőt, míg Dean Cain 1993 és 1997 között négy évadon keresztül játszotta a férfi főszereplőt a Lois és Clark - Superman legújabb kalandjai című szériában.

Hogy a dolgokat még jobban megcsavarjuk; Helen Slater nem most másodjára csöppen bele a DC-univerzumba. A Smallville című tévésorozatban ugyanis ő alakította Lara-Elt, aki nem más, mint Superman biológiai anyja. A színésznő tehát ugyanannak a karakternek eljátszotta már az unokatestvérét (Supergirl), az édes- és nevelőanyját is. Ha pedig ehhez azt is hozzávesszük, hogy az egykoron Supermant alakító színésznek lett a 2015-ös sorozatban a felesége, még inkább összekuszáljuk ezt a világot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.