Hirdetés

Elkaszálták a Swamp Thing sorozatot

|

Egy méretes félreértés áll a nem mindennapi eset hátterében.

Hirdetés

Mindig szomorúak vagyunk, ha egy sorozatot idő előtt ér el a végzete, azonban a DC Universe streaming szolgáltató kínálatában nemrég bemutatkozott Swamp Thing körüli balhéra aligha akad hasonló példa. A DC Universe legújabb szériája körül már korábban is lehetett hallani egészen furcsa dolgokat, azonban a Bloody Disgusting tegnapi beszámolója még minket is meglepett. Az oldal ugyanis megbízható forrásokra hivatkozva megerősítette azt a régóta fennálló híresztelést, miszerint a Swamp Thing - idehaza Mocsárlény - biztosan nem kapja meg a második évadát, ugyanis a sorozat producerei kreatív okokra hivatkozva megvonták a bizalmat az alkotóktól, így kvázi elkaszálva azt.

Hirdetés

A történetet tovább árnyalja, hogy már a sorozat forgatása közben sem volt felhőtlen a viszony a producerek és a készítők között, ugyanis míg utóbbiak egy horrorelemekkel bőven ellátott szériában, addig előbbiek egy kevésbé ijesztő, afféle misztikus krimiben gondolkodtak. Időközben pedig a Fandango egyik szerkesztője, John Gholson olyan információk birtokába jutott, amelyek tanúsága szerint az egész Swamp Thing körüli botrány egy üzleti félreértésnek köszönhető.

Beszámolójából kiderül, hogy a stúdió úgy számolt, hogy a show 80 millió dolláros költségvetésének egy részét - körülbelül 30-35 millió dollárt -, a forgatási helyszínen található, Észak-Karolinai adókedvezményből tervezték fedezni. Később kiderült, hogy a Warnernél valamit nagyon félreértettek, ugyanis az általuk elvárt összeg valójában mindössze 14 millióról szólt, így történhetett meg az is, hogy a stúdió végül leállíttatta az első etap utolsó három részének a munkálatait. Bár a Warner a maradék három epizód kaszájával némileg mentette a menthetőt, még így is bőven veszteségesen jöttek ki a dologból, ennek fényében pedig jelenleg semmi esély rá, hogy a közeljövőben folytassák a Mocsárlény amúgy meglepően jól sikerült kalandjait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.