Hirdetés

Élőszereplős Swamp Thing sorozat készül

|

A DC saját streaming szolgáltatásának exkluzív felhozatalát fogja bővíteni az egyik legnépszerűbb képregénysorozat karakterének önálló szériája.

Hirdetés

A minap derült ki, hogy a DC saját streaming szolgáltatásának neve DC Universe lesz, saját honlapot is kapott, majd bejelentésre került az is, hogy az eddigieken kívül (Titans, Young Justice: Outsiders, Harley Quinn, Metropolis) egy további exkluzív szériával is erősítik a felhozatalt. 

Hirdetés

A DC Entertainment bejelentette, hogy az új projekt egy élőszereplős Swamp Thing sorozat lesz, amelynek forgatókönyvét Len Wein és Berine Wrightson képregénye alapján Mark Verheiden (Marvel's Daredevil, Battlestar Galatica) és Gary Dauberman (Az, Annabelle) írják, valamint showrunnerként és executive producerként is támogatják a sorozatot. Rajtuk kívül az Aquaman rendezője, James Wan is részt vesz a munkálatokban executive producerként.

A Swamp Thing történetében egy CDC kutató, Abby Arcane visszatér gyermekkori otthonába, a louisianai Houmába, hogy egy halálos mocsárban terjedő vírussal kapcsolatban nyomozzon, majd a kutatás alatt erős kötelékeket épít ki Alec Holland tudóssal, akit tragikus körülmények között veszít el. Azonban rádöbben, hogy a mocsár szörnyű titkokat rejt magában és talán Alec mégsem halt meg. 

Forrás: DC Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.