Hirdetés

Szeptember elején indul A mi kis falunk legújabb évada

|

A rajongók hamarosan megkapják a hatodik adagot a pajkaszegi kalandokból.

Hirdetés

Az RTL Klubon még 2017-ben debütált az azóta hatalmas népszerűségre és annál is nagyobb rajongótáborra szert tevő "falus sorozat", A mi kis falunk, amelyben többek között olyan színészek szórakoztatják epizódról epizódra a nézőket, mint Csuja Imre, Lengyel Tamás, Szabó Győző, Schmied Zoltán, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Lovas Rozi, Bata Éva, Reviczky Gábor, Rusznák András és Udvaros Dorottya. A sikerre való tekintettel már öt évad lement a sorozatból és úton van a hatodik is, ráadásul nem kell rá heteket várni, ugyanis napokon belül megérkezik. 

Hirdetés

A mi kis falunk 6. évada szeptember 4-én, 20:00-tól rajtol el az RTL Klubon dupla epizóddal, ezt követően pedig az RTL Most+ platformon lesz megtekinthető. Az új részek szombatonként ugyanebben az időpontban lesznek láthatóak a csatornán. 

Az új évad ismertetője szerint a következő kalandokra számíthatunk a folytatásban: "Teca visszautasíthatatlan ajánlatot kap egy férfitől, amihez a Papnak is lesz egy-két szava, Stoki pedig emberrablás miatt kezd nyomozásba. A folytatásban Nelli végre bemutatja Zsoltot az apjának, Erika hazaérkezik a kórházból az ikrekkel, Gyuri pedig bónuszként megkapja a nyakába Erika szüleit is. A közmunkások konkurenciát kapnak, A Doktor edzőterembe viszi a Polgármestert, Saci pedig visszatér a faluba. A kérdés már csak az, sikerült-e Lacival közelebb kerülniük egymáshoz."

Ti követitek még A mi kis falunkat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.