Hirdetés

Szinkronosan is látható lesz a Szóljatok a köpcösnek! sorozat

|

A Barry Sonnenfeld 1995-ös klasszikusa, a Szóljatok a köpcösnek! alapján készült sorozat magyar premiert kapott. Mutatjuk a szinkronhangokat is.

Hirdetés

Barry Sonnenfeld (Men in Black, Wild Wild West) 1995-ös krimi-vígjátékát szinte minden évben vetíti valamelyik tévécsatorna, de sosem gondoltuk volna, hogy egyszer más formában is találkozhatunk majd Elmore Leonard történetével a képernyőkön. Az EPIX azonban sok év elteltével is látott fantáziát a koncepcióban, ugyanis készített egy két évados TV-sorozatot, amit a film és Leonard 1990-es, New York Times Bestseller regénye alapján készült az MGM Television támogatásával. A műsor élén Dave Holmes executive producer áll, akit leginkább a meglepően hosszú ideig futó Szégyentelenek amerikai remake-je miatt ismerhet a szakma. 

Hirdetés

A Chris O' Dowd (Egy házasság helyzete, Kockafejek) és Ray Romano (Szeretünk, Raymond, Jégkorszak filmek) főszereplésével készült sorozat története a filméhez hasonlóan egy gengszterről (Miles) szól, aki úgy dönt, hogy belekezd a filmszakmába és kiszemel magának egy producert (Rick), hogy meggyőzze: csinálják együtt meg a nagy ötletét. A Műsorvízió információi szerint a Szóljatok a köpcösnek! sorozatváltozatát a Cinemax fogja bemutatni hazánkban, a szinkronhangok pedig a következőek lesznek: 

Chris O'Dowd (Miles Daly) - Király Attila
Ray Romano (Rick Moreweather) - Kárpáti Levente
Carolyn Dodd (Emma Daly) - Károlyi Lilla Márta
Goya Robles (Yago) - Seszták Szabolcs
Isaac Keys (Ed) - Bognár Tamás
Sean Bridgers (Louis Darnell) - Varga Gábor
Lidia Porto (Amara de Escalones) - Zsurzs Kati
Lucy Walters (Katie Daly) - Kis-Kovács Luca
Megan Stevenson (April Quinn) - Majsai-Nyilas Tünde
Sarah Stiles (Gladys) - Csifó Dorina

Magyar szöveg: Szojka László és Bogdán László
Hangmérnök: Császár Bíró Szabolcs és Schuták László
Vágó: Schuták László és Wünsch Attila
Gyártásvezető: Németh Piroska
Szinkronrendező: Faragó József
Produkciós vezető: Marjay Szabina
Stúdió: SDI Media Hungary

A Szóljatok a köpcösnek! sorozat első része szeptember 14-én, 20:00-kor nézhető magyarul a Cinemaxon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.