Hirdetés

Animációs sorozat formájában folytatódnak a Szörnyecskék kalandjai

|

Az imádnivaló kis rémségek hosszú idő után végre ismét visszatérnek közénk.

Hirdetés

A Warnernél is belátták, hogy itt az ideje elővenni a nehéztüzérséget a streaming szolgáltatók közti háborúban, elvégre  a Netflix, a Disney+ valamint a szintén a Disney kötelékébe tartozó Hulu is több olyan vadonatúj tartalommal készül az elkövetkezendő időszakban, amelyek biztosan nem könnyítik majd meg a frissen piacra lépő konkurencia helyzetét. 

Hirdetés
 

Még februárban röppentek fel a az első hírek arról, miszerint a Warner egy animációs sorozat formájában szeretne friss életet lehelni a régóta tetszhalott állapotban lévő Szörnyecskék franchise-ba, amelyet közvetlenül az újonnan induló streaming szolgáltatásukon kívánnak bemutatni. A korábbi pletykát is szállító Variety a minap végre hivatalos információkkal is tudott szolgálni a Gremlins: The Secrets of the Mogwai címre hallgató  előzmény sorozatról, amely az 1920-as évekbeli Shanghaiban, az ekkor még mindössze tíz esztendős Sam Wing - az eredeti 1984-es film későbbi Mr. Wingje - életének azon szakaszát mutatja majd be többek között, hogy mégis hogyan ismerkedett meg az ekkor még szintén jóval fiatalabb Mogwai-jel, Gizmóval.

A tíz részes, egyenként félórás epizódokat felölelő első évad története szerint a páros egy veszélyes útra indul Gizmo családját keresve, amely során nem egyszer a helyi mitológiából ismerős igencsak színes palettát képviselő szellemekkel, valamint szörnyekkel is kénytelenek lesznek felvenni a harcot. Ha pedig ez önmagában nem lenne elég, akkor az útjukat tovább nehezíti majd egy hataloméhes iparmágnás és az ő egyre gyarapodó személyes "Szörnyecske" hadserege, akik mindent elkövetnek majd azért, hogy még Gizmóék előtt tehessék rá a mancsukat egy titokzatos, ámde legendás kincsre. 

A sorozat írói feladataiért Tze Chun felelt, aki emellett a sorozat co-executive produceri teendőit is magára vállalta, az Amblin Television két másik producere Darryl Frank and Justin Falvey társaságában, akiknek a munkáját a DC animációs filmek világából érkező veterán Sam Register fogja egyengetni, szintén produceri minőségben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.