Hirdetés

Hivatalos: elkészül az Így jártam apátokkal sorozat

|

Életre kelt a régóta parlagon heverő projekt.

Hirdetés

A lezárás ugyan csalódást keltőre sikeredett, ennek ellenére végig hatalmas népszerűségnek örvendett a 2005 és 2014 között 9 évadot megélt Így jártam anyátokkal című szitcom-sorozat. Nem csoda hát, hogy már a sorozat életében elkezdtek tervezni egy folytatást/spin-offot neki, amelyben fordítva az eredeti formulán, ezúttal egy anya mesélne a gyerekeinek arról, miként találkozott az apjukkal, ám ez egészen mostanáig egy halva született projektként élt az emberek fejében.

Hirdetés

A napokban azonban fordult a kocka, a Disney alá tartozó másik streamingszolgáltató, a Hulu ugyanis bejelentette, hogy érkezik az Így jártam apátokkal (How I Met Your Father), amelyre folytatásként tekintenek a készítők, és amelyhez rögtön meg is találták a főszereplőt Hilary Duff személyében. A színésznő egy 33 éves anyát, Sophie-t alakít majd, a történet pedig napjainkban, 2021-ben fog játszódni, amelyben a korunkra jellemző dolgok is fontos szerepet kapnak, mint például a randialkalmazások. A formátum pedig természetesen marad az Így jártam anyátokkal-nál megszokott, vagyis mind a történetvezetés, mind a kamerahasználat és az epizódok felépítése a jól bevált receptet követi majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.