Hirdetés

Folytatódik a The Flash, a Supergirl, az Arrow és a Supernatural is

|

A The CW csatorna több sorozatának következő évadát is berendelte, ennek köszönhetően új részekkel gazdagodnak majd többek között a DC Comics hősöket tartalmazó sorozatok is.

Hirdetés

A The CW nem várt túl sokat a bejelentéssel, 2017 legelején megerősítette a rajongók megnyugtatásául, hogy a 2017-es/2018-as szezonra milyen szériák újabb évadaival készül. Szinte minden sikeresebb darab biztonságban van. 

Hirdetés

A csatorna hét sorozatának is megadta a lehetőséget a folytatásra: jön a Zöld Íjász (Arrow) 6. évada, a Flash - A Villám (The Flash) 4. évada, a Supergirl 3. évada, A holnap legendái (Legends of Tomorrow) 3. évada, a Crazy Ex-Girlfriend 3. évada, a Jane the Virgin 4. évada és az Odaát (Supernatural) 13. évada is. A premiereket egy későbbi időpontban árulják el. 

Akadnak azért hiányzók is a listáról: a The CW nem tett említést az iZombie-ról, A visszatérőkről (The 100) és a The Originals-ról sem, ami -  ha vészmadarak szeretnénk lenni - akár azt is jelentheti, hogy kaszálják őket, de a hivatalos álláspontig felesleges találgatni. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.