Hirdetés

Folytatódik az Odaát, a Flash, a Zöld íjász, a Supergirl és a Riverdale is

|

A The CW csatorna több sorozatához is berendelte a folytatást, így többek között a DC-karakterekre építő szériák is megkapják a következő évadjaikat.

Hirdetés

A tavalyi, DC-sorozatokon átívelő crossover népszerű volt, így biztosak voltunk benne, hogy a The CW csatorna még nem fog elbúcsúzni a szuperhősös szériáitól (pláne, hogy már a következőre utalgattak), viszont a hivatalos megerősítés mindig jól jön, így nyugodhat csak meg a rajongói szív. 

Hirdetés

A The CW bejelentése alapján a Zöld íjász (Arrow) a 8. évaddal, a Black Lightning a 3. évaddal, A holnap legendái (DC's Legends of Tomorrow) az 5. szezonnal, a Flash - A Villám (The Flash) a 6. évaddal, a Supergirl pedig az 5. etappal folytatódik. 

Ezeken kívül jön az Odaát (Supernatural) 15. évada, a Riverdale 4. szezonja, a Charmed 2. felvonása, a Dynasty 3. évada és a Legacies 2. szezonja is, míg az egyik újonc, az All American sorsa még kérdéses. A csatorna elnöke, Mark Pedowitz elmondta, hogy a meghosszabbított sorozatok erős alapot jelentenek a terveikhez, így építhetik tovább a felhozatalukat további régi és új sorozatokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.