Hirdetés

Folytatódik a The Flash, a Zöld íjász, A holnap legendái és a Supergirl is

|

A The CW csatorna több sorozatának folytatását is berendelte, beleértve a DC Comics karaktereket tartalmazó szériákat is. De párról még mindig nem döntött.

Hirdetés

Azok, akik aggódtak a The CW-n futó kedvenc sorozataik miatt, most megnyugodhatnak, ugyanis a csatorna bizalmat szavazott minden népszerűbb sorozatának, beleértve a DC-s alapokra épülőket is. 

Hirdetés

A The CW bejelentette, hogy a Zöld íjász (Arrow) a 7. évadával, a Flash - A Villám (The Flash) az 5. évadával, a Supergirl és a Constanine-nal kiegészült A holnap legendái (DC's Legends of Tomorrow) a 4. évadával, a Black Lightning pedig a 2. évadával folytatódik. A rajongók idén is számíthatnak egy sorozatok közti crossoverre ősszel, valamint két ünnepi adás is lesz: a Zöld íjász a 150., a Flash pedig a 100. epizódját éri el ebben az évben. 

Ezeken kívül jön a Jane the Virgin 5. szezonja, a Crazy Ex-Girlfriend 4. szezonja, a Riverdale 3. évada, a Dynasty 2. etapja és az Odaát (Supernatural) 14. visszatérése is - utóbbi idén fogja ünnepeli a 300. epizódját. A csatorna egyelőre nem döntött még A visszatérők (The 100) és az iZombie, valamint két újonc, a Life Stenence és a Valor sorsáról sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.