Hirdetés

The Flash 3. évad - tényleg az jöhet, amire számítottunk

|

A The Flash sorozat címszereplője, Grant Gustin Twitteren elárulta, hogy mi lesz a harmadik évad első epizódjának címe, a rajongók pedig megőrültek és okkal.

Hirdetés

SPOILER! A CW-n futó Flash két szezon alatt gyorsan belopta magát az átlag-, de leginkább a képregényrajongó nézők szívébe, és a második évad nyitott befejezése után a fanok tűkön ülve várják, hogy mit hoz majd az ősz Barry Allen (Grant Gustin) életébe. A fináléban Flash ugyebár ismét belerondított az idővonalba, de ezúttal nem elégedett meg kisebb változtatásokkal, hanem egyenesen megmentette az édesanyját Reverse Flash karmai közül.

Hirdetés

A képregényolvasó közönség számára természetesen rögtön nyilvánvalóvá vált, hogy a következő etap fő irányvonala melyik képregénybeli történetszál lesz, és Grant Gustin a sorozat producerének, Greg Berlantinak az áldásával meg is erősítette azt a Twitteren, ami nem más lesz, mint a Flashpoint. A sztorit még 2011-ben adták ki, amiből nem sokkal később animációs rajzfilm is készült a DC berkein belül, és ha azt mondjuk, hogy fenekestül felforgatja az ismert DC-univerzumot, akkor kicsit sem túlzunk.

Flash a történet elején megmenti az édesanyját, mire másnap a jelenben arra ébred, hogy nincsen szuperképessége, viszont van szerető családja, aminek a hiánya mindig is a fő mozgatórugója volt Barry Allennek. Ugyanakkor a világ teljesen ki van fordulva magából, és az ismert hősök vagy egymás ellen harcolnak, vagy teljesen más emberek személyesítik meg őket, arról nem is beszélve,  hogy néhány jól ismert gonosz karakter is a jók oldalán harcol. 

Tekintve, hogy a sorozat világa egyelőre eléggé korlátolt, ami a különböző hősök felhasználási jogait illeti, drasztikus felforgatásra nem lehet számítani, bár arra mindenképp kíváncsiak leszünk, hogy miként oldják meg a megszokott párhuzamos cselekményvezetést az Arrow-val, tekintve, hogy valószínűleg egy teljesen új idősíkon fog mozogni a Flash harmadik évada. Azonban az elmúlt szezon alternatív hősképei után itt egy újabb ragyogó alkalom, hogy ismét egy új köntösben mutassák be az eddig megismert karaktereket. Az unalmas önismétlés helyett bízunk a kreatív megoldásokban, melyekből eddig sem volt hiány a sorozatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.