Hirdetés

Itt a The Good Fight első előzetese

|

Most láthatjuk először, milyen ügyvéd is lesz Jon Snow szerelméből.

Hirdetés

Idén májusban ért véget a jelenkor egyik legjobb jogi drámája, A férjem védelmében (The Good Wife). A sorozatot nem csak a nézők, hanem a kritikusok is szerették, szereplői megannyi díjjal gazdagabban is térhettek haza az évek során a különböző díjátadókról. Nem is csoda talán, hogy a CBS nem meri véglegesen elengedni a jól bejáratott karaktereit és spinoffot kanyarítottak két oszlopos tag köré.

Hirdetés

A férjem védelmében főszereplője Alicia volt, aki hét évadon keresztül keményen, néha másokon áttaposva küzdött családjáért és önmagáért. A testvérsorozat azonban már nem vele, hanem Diane-nel (egykori főnökével) és Luccával (a hetedik évadban érkező legjobb barátjával) foglalkozik majd. Az új történetbe több már megismert figura is visszatér, így láthatjuk majd Zach Greniert és Carrie Prestont is, és új szereplőként érkezik többek között a Másnaposok-filmekből megismert Justin Bartha is.

Eddig csak a történet ismertük, hogy Diane keresztlánya okoz némi galibát, minek okán Diane elveszti minden megtakarítását és ezért kénytelen Lucca oldalán új cégnél munkát keresni. A leírtak azonban most már valóságossá váltak, és megnézhetjük, milyen is lesz a februárban, a CBS-en debütáló, ám a csatorna streamoldalán, az All Accessen folytatódó jogi dráma. Az előzetes alapján kissé hajaz majd a történet Shonda Rhimes szériáira.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.