Hirdetés

The Last Ship - berendelték az 5. évadot is

|

Bár még csak a 3. etap fut a sorozatból, de már biztos, hogy elkészül az 5. évad is.

Hirdetés

A csatorna fejeseinek úgy látszik nagy terveik vannak a The Last Ship-pel. A TNT-n futó sorozat 3. szezonja holnap finálézik Amerikában, és már korábban bejelentették a 4. évad érkezését is, ám a minap jött a hír, hogy berendelték az 5. szezont is.

Hirdetés

A The Last Ship immár 3. éve viszi keresztül a nézőket egy izgalmas utazáson, bízunk benne, hogy a stáb tovább tudja fokozni a drámát, akciót és izgalmakat még a következő két szezonban is 2018 nyaráig.

- mondta a TNT igazgatója, Sarah Aubrey.

Idehaza Az utolsó remény címen futó sorozat William Brinkley népszerű regénye alapján készült, amely egy olyan világba kalauzol el minket, ahol egy globális katasztrófa tizedelte meg a Föld népességét. Mivel a U.S.S Nathan James romboló hadihajó az északi tengeren történő küldetése miatt elkerülte a katasztrófát, a legénységnek szembe kell néznie a valósággal: egy olyan világgal, ahol ők is a kevés megmaradt túlélő közé tartoznak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.