Hirdetés

Feltámadhat a The Office, remake-et kaphat a The IT Crowd

|

Míg a The Office, avagy A hivatal esetében azt tervezi az NBC, hogy visszahozza a kultikus sorozatot, addig a The IT Crowd, vagyis magyarul Kockafejek kapcsán egy amerikai változat készülhet a brit sitcom alapján.

Hirdetés

Kevés sorozatnak sikerült kivívnia magának a kultikus jelzőt, de az NBC két, erősen rétegsorozatnak tekinthető szériája, a 2013-ban befejeződött The Office (A hivatal) és a szintén 2013-ig futott The IT Crowd (Kockafejek) is eldicsekedhet ezzel az elismeréssel. A legújabb hírek alapján azonban mindkettőt viszont láthatjuk a jövőben valamilyen formában és nem az ismétlésekre gondolunk.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint a Will & Grace sikerén felbuzdulva az NBC arról folytat tárgyalásokat, hogy újraindítja a kilencedik évaddal szép lezárást kapott The Office-t, vagyis ha minden jól megy, ismét visszatérhetünk majd a Dunder Mifflinbe. Állítólag felbukkan majd néhány ismerős arc és pár vadonatúj szereplő is, de Steve Carell biztosan nem lesz köztük, ahogyan korábban a Pamet alakító Jenna Fischer is azt nyilatkozta, hogy nem sok értelmét látja a visszatérésnek. Az NBC szóvívője nem kommentálta a híresztelést. 

Mozgolódás van a The IT Crowd háza táján is. Szintén a Variety szellőztette meg a közelmúltban a hírt, hogy az NBC a négy évadot megélt show amerikai változatán dolgozik. A széria atyja, Graham Linehan is részt vesz az új kiadás munkálataiban íróként és executive producerként is, de a produceri teendőkbe Patrick Daly, John Rolph és a Universal Television is besegít.

Azt azért érdemes tudni, hogy az NBC párszor már megpróbálkozott az amerikai feldolgozással: egy pilot el is készült Joel McHale főszereplésével, még a teljes évadot is berendelték, de végül semmi sem lett belőle. 2014. októberben egy újabb verzión dolgoztak, de az is elhasalt idő előtt. Készült egy német változat is a showból The iTeam - The Boys at the Mouse címmel, de mindösszesen nyolc epizód után kaszálták. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.