Hirdetés

The Politician - előzetesen a Netflix gimis politikusainak sorozata

|

Payton egész életében tudta, hogy ő lesz az Egyesült Államok elnöke. De az oda vezető út első lépése, hogy a gimnázium politikai hálójában kell térdre kényszerítenie ellenfeleit. Vagy ellenségeit?

Hirdetés

Az American Horror Story showrunnerje, Ryan Murphy egy új sorozat elkészítésébe vágta a fejszéjét, amiben ha fejsze, vagy egyéb horroros elem nem is, de tinédzserek, politikai machinációk és összeesküvések akadnak majd bőven.

Hirdetés

A történet szerint Payton (Ben Platt) álma, hogy egy nap ő lesz az Egyesült Államok elnöke, e cél érdekében viszont még sok tennivalója akad. Első feladataként a Saint Sebastian Középiskola diákelnökségi választáson méretteti meg magát. Payton már a gimnáziumi politizálás eltanulásánál is megtapasztalja, milyen aljas is tud lenni a hatalom megszerzéséért vívott harc.

A The Politician szeptember 27-én debütál a Netflix felületén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.