Hirdetés

The Terror - Budapesten forgatják az AMC legújabb sorozatát

|

Dan Simmons azonos című bestsellere alapján készül az AMC vadonatúj sorozata, a The Terror, amelyet hamarosan Magyarországon kezdenek el forgatni.

Hirdetés

Dan Simmons világszerte sikeres regényének történetében 1847-ben járunk, mikor a HMS Terror hajó legénysége elindul az északnyugati átjáró végighajózására. Amikor azonban egy rejtélyes ragadozó megtámadja a hajót és legénységét, akkor a hatalmas sarkköri expedíció hirtelen átcsap a túlélésért folytatott drámai küzdelembe. 

Hirdetés

A The Terror antológia vezető producerei, írói és showrunnerei David Kajganich (Igaz történet, A Bigger Splash) és Soo Hugh (Suttogók, Gyilkosság) lesznek, mellettük pedig olyan nevek segítenek be a projektbe produceri feladatkörben, mint Ridley Scott, David W. Zucker (A férjem védelmében), Alexandra Milchan (A Wall Street farkasa) és Guymon Casady (Trónok harca, Steve Jobs). A sorozat főszerepét, vagyis Francis Croziert, a HMS Terror hajó kapitányát Jared Harris fogja alakítani, míg a további szerepekben többek között Ciarán Hindset láthatjuk, aki John Franklint, a híres angol utazót, felfedezőt, sarkkutatót kelti életre.

A The Terror forgatása idén télen kezdődik meg Budapesten, majd exkluzívan, az amerikai bemutatóval egy időben az AMC Magyarország fogja vetíteni. A széria 10, egyenként egyórás epizódból áll majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.