Hirdetés

Érkezik a The Walking Dead és Fear the Walking Dead crossovere

|

Ezt maga Robert Kirkman jelentette be.

Hirdetés

Nem hiányozhat a New York-ban jelenleg is zajló Comic Con rendezvényről természetesen az AMC és a The Walking Dead sem. A csatorna, valamint Robert Kirkman, a TWD képregények írója pedig kihasználva az alkalmat, egy nagy bejelentést tettek a rajongóknak.

Hirdetés

Elárulták ugyanis, hogy hamarosan érkezik a Fear The Walking Dead és a The Walking Dead crossover!

"Két The Walking Dead sorozat létezik. Az egyik sorozatból pedig hamarosan az egyik karakter feltűnik majd a másik sorozatban. De sem a sorozatot, sem a karaktert nem nevezem még meg."

De nem csak egy bejelentéssel, hanem egy új, rövid kis részlettel is kedveskedtek a hamarosan induló nyolcadik évad nyitóepizódjáról, mely egyben a sorozat jubileumi 100. epizódja lesz.

A The Walking Dead 8. évada október 22-én indul útjára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.