Hirdetés

Megvan a The Witcher sorozat premierdátuma?

|

Azt már korábban megtudtuk, hogy még idén számíthatunk a Henry Cavill nevével fémjelzett The Witcher sorozat bemutatkozására, azonban most kiderülhetett egy napra pontos dátum is.

Hirdetés

A Netflix a befektetőknek már korábban megerősítette, hogy a The Witcher sorozat várhatóan 2019 végén, az utolsó három hónap során debütálhat a streaming platformon, most pedig kaptunk egy konkrét premierdátumot is, noha nem hivatalos forrásból. Mégis van rá esély, hogy igazi. 

Hirdetés

A Recapped blog információi szerint a Henry Cavill főszereplésével készült The Witcher széria 2019. december 20-án mutatkozhat be, sőt a Netflix annyira bízik a sikerben, hogy már a második évad előkészületeit szervezi, így a következő szezon forgatása már 2019 végén, 2020 elején elrajtolhat. 

Persze mivel nem hivatalos bejelentésről van szó, ezért érdemes fenntartásokkal kezelnünk ezt a dátumot, viszont az említett blog már több alkalommal is hiteles részletet osztott meg a sorozattal kapcsolatban (például Cavill castingját) és jóval mások előtt, ezért lehet, hogy most is igazuk lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.