Hirdetés

A Titkos háború körül fog zajlani a Bosszúállók animációs sorozat új évada

|

Izgalmas képregényes sztorit dolgoz fel az animált Bosszúállók következő szezonja.

Hirdetés

Mielőtt a Polgárháború következtében szétszéledt Bosszúállók újra egyesülnének a Végtelen háborúba, a csapat animációs fronton folytatja a hősködést. A sorozat 4. évada a 80-as évek egyik képregényes crossoverét a Secret Wars-t, azaz a Titkos háborút dolgozza fel, aminek júniusi premerje egy egész óráig fog tartani. Ezt megelőzően rövidebb szegmensekben a Bosszúállók új tagjai is bemutatásra kerülnek, hogy mindenki képben legyen a startnál.

Hirdetés

A Föld leghatalmasabb hősei június 17-én térnek vissza a képernyőre, míg az imént említett szösszenetnyi karakterbemutatókat június 2.-tól adják adásba a DisneyXD-n. Ezeknek Marvel Kapitány, Fekete Párduc, Ms. Marvel, Hangya, Darázs és Vízió lesznek a főszereplői, akiknek egy-egy flashbackben ismerhetjük meg a képességeiket. Íme a 4. évad szinopszisa:

"A negyedik évad rögtön az előző vége után veszi fel a fonalat, amikor Tony Stark egy másik dimenzióba rekedve találja magát. Miközben a Bosszúállók minden tudásukat és erejüket megfeszítve próbálják megmenteni társukat, új ellenségek támadnak rájuk, akik a csapat tagjait a tér és idő különböző pontjaira taszítják. Fekete Párduc új csapatának segítségével, amit Marvel Kapitány, Ms. Marvel, Hangya, Darázs és Vízió alkotnak, a Bosszúállóknak újra egyesülniük kell, hogy megmentsék az univerzumot."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.