Hirdetés

Címvédés volt a letöltési versenyben

|

Idén is nyilvánosságra hozták, hogy mely sorozatokra repültek rá a kalózok.

Hirdetés

A 2017-es év ebben a témában nem hozott semmi újdonságot. Zsinórban hatodik éve a Trónok harca vezeti a letöltési listákat a BitTorrent éves összegzése alapján. Ráadásul idén még váratlan, időelőtti megjelenések is hozzásegítették ehhez az előkelő pozíciójához. A dobogó második fokát a megállíthatatlan zombi horda és Rickék csapata, vagyis a The Walking Dead tudhatja magáénak, idén pedig új belépőként köszönthejük, a Rick and Morty című animációs sorozatot. 

Hirdetés

A legtöbbet letöltött rész pedig értelemszerűen a hetedik évad záró epizódja volt, de az HBO így sem panaszkodhat, hisz továbbra is a legnézettebb sorozatáról van szó. Itt a lista többi résztvevője, amit TorrentFreak állított össze több forrást felhasználva: 

  1. Trónok Harca 
  2. The Walking Dead 
  3. The Flash - A Villám 
  4. The Big Bang Theory 
  5. Rick and Morty 
  6. Prison Break - Szökés 
  7. Sherlock 
  8. Vikings 
  9. Suits 
  10. Arrow 

Idén sem történt nagy emelkedés a torrentezők számában, már jó ideje csak stagnál a számuk, miközben a streaming oldalak előfizetői megállíthatatlanul gyarapodnak. A felmérések szerint a felhasználók akkor fordulnak vissza a legális tartalmak felé, ha nagyobb a választék, illetve gyorsabban, egyszerűbben és jobb minőségben érhetik el a kívánt filmet/sorozatot. A havidíjakat inkább másodlagos szempontként szokták felsorolni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.