Hirdetés

Trónok harca - feszült hangulatú a 7. évad fináléjának trailere

|

Durva résszel zárja a szezont a Trónok harca jövőhéten.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, de máris elérkeztünk a Trónok harca 7. évadának fináléjához. Ez volt a sorozat történetének eddigi legrövidebb szezonja, így ez a hét epizód gyorsan elszállt a nyárral együtt. De mielőtt azon kezdenénk el spekulálni, hogy vajon mit tartogat számunkra a 8. és egyben utolsó évad, még itt van egy záró epizód, amiben olyan karakterek kerülnek szembe egymással, akik korábban még soha.

Hirdetés

Az előző részben ugyan hatalmas árat fizettek céljuk elérése érdekében főhőseink, de sikerült megszerezniük azt, amiért átvándoroltak a Falon túlra és most Cersei színe elé járulhatnak. Ez pedig sejtéseink szerint nem lesz egy könnyű tárgyalás, így igencsak izgatottan várjuk, hogy mi lesz a feszült hangulató találkozás kimenetele.

A Trónok harca a megszokott időben, vasárnap este (magyar idő szerint hétfő hajnalban) tér vissza az HBO-ra az akuális, és jelen esetben évadzáró epizódjával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.