Hirdetés

Hamarosan szinkronosan is elindul a Trónok Harca új évada

|

Akik a szinkronos verziót szeretik, azoknak már nem kell sokáig várniuk.

Hirdetés

Már csak pár nap van hátra, és a Hét királyságban élők ismét magyarul szólalnak meg. Július 30-án, vasárnap 21:55-kor ugyanis érkezik a 7. évad első epizódjának szinkronos verziója, amelyben már a jól megszokott hangon szólalnak meg a szereplők. Vagyis Havas Jon Czető Rolandén, Daenerys Molnár Ilonáén, Arya Pekár Adriennén, Sansa Dögei Éváén, Cersei Bertalan Ágnesén, Jaime Stohl Andrásén, míg Tyrion Láng Balázsén. 

Hirdetés

A hétvégi bemutatót követően - ahogy az eddigi években is -, mindig két héttel a premier után érkezik a magyar verzió, amelyek vasárnaponként lesznek láthatóak az HBO-n illetve az HBO GO oldalán is. A Trónok harca új epizódja feliratosan minden hétfőn hajnalban kerülnek adásba, illetve az HBO GO-n is elérhető az amerikai premierrel egyidőben. A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.